AKTUELNO

Uzvratila joj je duplom merom.

Stanari Bele kuće ove večeri odgovaraju na škakljiva pitanja predstavnika sedme sile. Naredno pitanje je voditelj i urednik portala Pink.rs Darko Tanasijević uputio Staniji Dobrojević, a njega je zanimalo kako ona gleda na to što se Maja Marinković, njena dobra rijaliti prijateljica nabacije Marku Markoviću.

Kako ti komentarišeš to što se Maja otvoreno nabacije Marku i flertuje sa njim, a do juče ti je bila jedna od dve najbolje drugarice u "Zadruzi" - glasilo je pitanje za Staniju.

Foto: TvPink Printscreen

Pitala sam Maju da li želi da prekinem komunikaciju sa Markom, ona je tu ostala nedorečena, rekla je da želi da bude sama zbog situacije sa Markom. Kada sam ja počela da se šalim da želim da budem crnogorska snajka, videla sam da joj je stalo do njega. Marko je rekao da nikada ne bio bio sa njom. Došlo je do prekida prijateljstva sa Majom, ja sam nastavila da se družim sa Markom. To što je Maja napaljena, to je njeno pravo i njeno ponašanje govori o njoj. Znam da flertuje i da joj dobacuje - rekla je Stanija i dodala:

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam Maji bila drug i prijatelj, drago mi je što se ovo desilo i što je puklo ovo prijateljstvo. Ona se pretvorila u malu veštičaricu. To sve govori o njoj. Može da se skine gola, da baca brus, meni to ne smeta, ima pravo na to - objasnila je Dobrojević.

Kako je Stanija ovom izjavom potkačila Maju Marinković, ona je otkrila da li gaji simpatije prema Markoviću.

Da li je istina da goriš od želje za Markom - upitao je Darko Maju Marinković.
Sada kada se Marko vratio, mi smo počeli da se družimo. Jedna žena koja izgovara ovakve reči govori o njenom vaspitanju. On leži po njenom krevetu, ne leži po mom, a ona govori da to ne dozvoljava momcima sa kojima nije u vezi. Sve to govori o njoj. Ja nisam kriva što je ona dobila pedalu od Tomovića. Dečka očigledno boli uvo za nju. Ja sam prva koja je rekla da se meni Marko fizički dopada. Ona kao moja prava drugarica ovakve stvari ne bi trebala da govori. Moj obraz je čist. Ona je meni zabila nož u leđa. Ona je pričala kako je on klinac, kako se igra sa Eleonorom i Minom. Kada smo bili u izolaciji, desila mu se erekcija. Ako Stanija kaže da sam ja napaljena, e pa, nisam, on je. Potom me je pitao da spojimo krevete. Stanija je ispala loša prema meni, dno dna, veoma je loša drugarica. Marko je sa njom jer je ona Stanija - otkrila je Maja.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Maja Marinković

#Stanija Dobrojević

'