AKTUELNO

Nisu čekale ni sekund, odmah su mu uzvratile!

Nedelja je dan kada je u rijalitiju ''Zadruga 2'' izuzetno napeto jer nas u večernjim časovima očekuje nešto što zadrugari najmanje vole - pitanja novinara.

Emisija se već zakuvala sa pitanjima upućenim Staniji Dobrojević o njenim burnim vezama, te se u tom smeru veče i nastavilo. Naredno pitanje upućeno je bilo za Marka Markovića.

Foto: TvPink Printscreen

Podićiću Marka Markovića i sve njegove devojke iz Zadurge. Mina, Ana i Stanija neka ustanu. Reci mi Marko šta te je osvojilo kod svake od zadrugarke - glasilo je pitanje.
To je dosta teško pitanje za odgovoriti. Za Anu, to je bilo prvi put kad sam se pojavio, našla se tu jer nisam znao nikoga, oko hrane, i još tu nekih stvari. Najviše me je osvojila Stanija, mislio sam da je to ne osvojiva tvrđava, s obzirom da je starja od mene i njen fizički izgled - ispričao je Marko.

Foto: TvPink Printscreen

Koja ti je bila najlkaše osvojiti - glasilo je podpitanje.
To bi se moglo protumačiti pogrešno, ali Mina iskreno, jer je ona imala simpatije prema meni od prvog dana. Jedno drugo smo osvojili i onda je to bilo posle mog raskida sa Anom, kad sam ja njoj za srpsku Novu godinu poljubio - odgovorio je iskreno Marković.

Foto: TvPink Printscreen

Meni je neprijatno da pričam o tome zbog Davida, ja sam zauzeta devojka - kratko je prokomentarisala Ana.
Tipično uvlačenje u d*pe Staniji. Dečko ni sam ne zna šta želi. Svi znamo šta je pričao za nju, misli da će dobiti nešto od nje, ali svi znamo kakva je njena igra ovde  - dodala je Mina.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'