AKTUELNO

Priznala je da ju je Vladimir razočarao.

U rijaliti programu "Zadruga 2" nikada nije dosadno, a naročito kada se ukućani okupe oko stola kako bi odgovarali na pitanja novinara.

Novinare je zanimalo čime je to Staniju Dobrojević očarao Marko Marković, a čime Vladimir Tomović.

Foto: TvPink Printscreen, Privatna Arhiva/Vladimir Tomović

Već si bila izigrana od strane jednog Crnogorca, a sada si pustila drugog. Po čemu se razlikuje Marko od tvog predhodnika i šta je to zbog čega ti više veruješ Marku? Pustila si brže Marka - glasilo je pitanje za Staniju.
Ja ne verujem nikome. Ja uvek sumnjam i kada je sve idealno. Vladimir me je osvojio stavom i karakterom, a Marko mi prija kao osoba, da me zagrli. Vladimir je imao taj zaštitnički stav. Vladimiru sam verovala mnogo, a Marku ne verujem toliko. Vladimir je stariji, prošao je dosta toga i očekivala sam više. Marko je klinac, njemu ne mogu da zameram neke stvari, upravo zbog toga što je mlađi. Sa Vladimirom sam išla i srcem i mozgom, verujući da je to to, a sada sam pustila da sve ide samo od sebe. Zaljubljive sam prirode - rekla je Dobrojevićeva.

Foto: TvPink Printscreen

Stanija je otkrila da li će kontaktirati bivšeg dečka Vladimira kako bi rešila sve ono što je ostalo nedorečeno.

U ovom trenutku ne želim da ga kontaktiram, sve je previše jasno, te njegove manipulacije. Tu više nema priče. Jedino ako se ispostavi da to nije istina, možda. Ono što je nas vezalo, trebalo je da ostanemo čisti. On je dozvolio da zbog svoje iskompleksiranosti dozvolio da dođe do ovoga. On nikada ne bi prešao preko mog druženja sa Markom. U trenutku kada sam dozvolila da mi se Marko približi, ja sam prekinula u svojoj glavi priču sa Vladimirom - objasnila je Stanija.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Stanija Dobrojević

'