AKTUELNO

Zbog ovoga će mu se pušiti glava!

Nedelja veče je u rijalitiju "Zadruga 2" rezervisana za emisiju "Pitanja novinara" kada zadrugari odgovaraju na škakljiva pitanja predstavnika sedme sile.

Prvo pitanje predstavnici sedme sile imali su za Staniju Dobrojević, a ticalo se njenog odnosa sa Vladimirom Tomovićem.

Foto: TvPink Printscreen

Moje prvo pitanje je za Staniju. Imali smo priliku da vidimo tvoje uspomene, pa mene zanima iz kog razloga prema Vladimiru osećaš bes i prezir - glasilo je pitanje.
Iz razloga zbog toga što me je izdao. Imali smo mi našu priču, ovde u prvih mesec dana, ostavila sam ga zbog toga što sam videla šta je meni radio iza leđa i jednostavno u trenutku mog izlaska imala sam kartu za Ameriku i to niko nije trebao da zna, imali smo dogovor oko toga. Mi smo čitavu tu noć pričali, ujutru kada sam sletela u Ameriku, on je dao detaljno naš razgovor za medije i jednostavno u tom trenutku sam se odsekla, jer bi zarad popularnosti prodao intimu, bilo mu je naglašeno da ne odaje. Sve to, plus sa tim što su mi napunili glavu sa svakakvim pričama. Rekla sam da posle ,,Farme 4" nikad neću imati javnu vezu, jer nisam znala da se nosim sa njim, međutim, desilo se njegovo gostovanje u Amidžiju, gde sam ja videla da on mene i dalje voli i tad sam odlučila da dam drugu šansu. Ali jednostavno kada je došao trenutak da se vratim u rijaliti, lepo smo razgovarali oko svega i pravili smo dogovor da se jednostavno ne brukamo - bila je detaljna Dobrojevićeva.

Foto: TvPink Printscreen

Potom su novinari upitali Dobrojevićevu zbog čega se smeškala kada je tokom dana gledala uspomene sa Vladimirom, a potom je izjavila da prema Tomoviću oseća prezir i bes.

Nema osmeha na licu, kada je bio kod mene u Rumi bila sam najsrećnija na svetu. Jeste tako bilo, ali ne znam šta se posle izdešavalo. Šta se desilo u njegovoj glavi, ne znam - završila je Stanija.

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'