AKTUELNO

Uspomene poremetile sve!

I ove nedelje zadrugari imaju prilike da gledaju svoje uspomene, a voditelj Darko Tanasijević ušao je u Belu kuću da zajedno sa njima pogleda sve ono što je obeležilo njihov život.

Zadrugari, ali i svi verni gledaoci televizije Pink, su na samom poečtku pogledali uspomene Eleonore Miljković, a njoj se odmah pojavio osmeh na licu.

Foto: TvPink Printscreen

Dok su išle njene slike iz detinjstva, zadrugari su dobacivali kako se uopšte nije promenila. Oni su imali prilike da vide i njene tinejdžerske dane, kao i kako je izgledala na mnogobrojnim putovanjima i proslavama. Kada je usledila slika sa nastupa Slobe Radanovića, gde on nju drži za ruku, zadrugari su odmah počeli da dobacuju "Opa", dok je Luna Đogani imala kiseo izraz na licu. Zatim su usledile i slike sa Markom Markovićem, a Stanija Dobrojević je nemo posmatrala.

Foto: TvPink Printscreen

Darko je zamolio Miljkovićevu da prokomentariše svoje uspomene, nakon što se klip završio.

Nemam ugrađene obraze, ali planiram da ugradim grudi. Sad imam kao njene (Stanijine), planiram veće. Nisam se puno promenila, kakva sam bila kao mala, takva sam i sad, bucka. Očekivala sam više slika sa porodicom, ali okej, sve u svemu je lepo - ispričala je Nora, pa se osrvnula na sliku sa Slobom:
Bila sam tamo na rođendanu, tamo je bila moja najbolja drugarica iz Makedonije. Zvala me je Keti, ona je bila sa nama. Ona mi je namestila da budem u prvom redu. Posle je tu došao i moj bivši momak. Samo smo se pozdravili dok je pevao, pružili ruku, svi su počeli da slikaju. Pogled nije govorio ništa. Ja nisam ni znala da ima novinara. Počeli su svi da slikaju, zato smo se smejali, i tako. Samo mi je zadržao ruku - navela je Miljkovićeva.

Luna Đogani nije krila nezadovoljstvo na svom licu, dok je Eleonora komentarisala svoju fotografiju sa Luninim bivšim dečkom, Slobom Radanovićem.

Foto: TvPink Printscreen

Darko se osrvnuo i na uspomene sa Markom Markovićem, a Nora je odmah dala svoje mišljenje.

To nije bila ljubav, da se ogradim od toga. Bile su simpatije. Videla sam da nije moj tip muškarca, ne treba mi da se smaram ovde sa ovim klincem koji ne zna šta hoće u životu.Stanija ga ne gleda kao ozbiljnog muškarca za budućnost. Dosadno joj je ovde trenutno, prija joj pažnja. Mislim da on nije momak za nju. Mislim da napolju ne bi bila nikada sa njim - izjavila je Nora, dok ju je Stanija streljala pogledom.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

M.P.

#Eleonora Miljković

#Luna Đogani

#Sloba Radanović

#Stanija Dobrojević

'