AKTUELNO

Crnogorac ju je ponovo osvojio.

Stanija Dobrojević je sledeća zadrugarka koja je ove večeri razgovarala sa voditeljem Ognjenom Amidžićem, a očekivano, tema njihovog intervjua bio je Marko Marković.

Foto: TvPink Printscreen

Drago mi je što imamo posle 7 dana intervju i nisam u fazonu da sam u vezi. Družimo se i dalje, ali posle intervjua sa tobom nisam imala gde da vrdam i onda to što smo se igrali, igrali, kraj igre. Očekivala sam svako na svoju stranu, ali je on prišao meni i rekao da sam super odigrala igru, kao bio je uvređen. Ne želim da spustim šapu. Mada, i ovo što radi sa drugim devojkama, mislim da hoće da vidi moju reakciju. Ali hoću da ga puštam, da vidim kako će da se ponaša, kao potencijalni momak. Neću da budem policajac, ima kamera tu. Prija mi, lep je dečko, ne smara me, nije naporan. Kad provodimo vreme, prelepo mi je. A to što idu klipovi da očijuka sa nekim devojkama, to je nešto drugo. Šta me je najviše iznerviralo? Pa klip sa drugom devojkom kada gledaš, nije ti prijatno. Da sam ozbiljno spustila šapu, ozbiljno bi napravila problem. Što je i prirodna reakcija, kada ti je stalo do nekog. Neću još uvek da kažem da je to to, jer je mlađi od mene 9 godina. Ako mu je stalo, on će sam to da pokaže. Treba da nauči da se brani, imali smo situaciju kada mu se Mina okačila oko vrata, a on nije hteo da reaguje. Žene bukvalno u kući su prema meni kao hijene, toliko vređaju, toliko udaraju nisko, preko njega pokušavaju svakako da mi napakoste - ispričala je Stanija.

Foto: TvPink Printscreen

Stanija je nakon objašnjenja o situaciji sa Markom otkrila kojoj cimerki se najviše Marković sviđa, ali kao i da li će njen odnos sa njim ostati do kraja rijalitija.

Maji se najviše sviđa, ali ima i te koje balave, koje se peru od toga, a ne smeju da priznaju. Mina je spustila loptu, pričamo, ali ona je u nekom svom tripu. Nema ona ljubavnu emociju, nego iz sujete, jer muškarce gleda kao igračke. Mnogi očekuju od mene da budem solo, ali postoje šanse da ću izaći sa novom romansom - završila je Dobrojevićeva.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'