AKTUELNO

Ima sličan ukus kao brat!

Voditelj Ognjen Nestorović ugostio je u studiju i podršku Marka Markovića, njegovog brata Mićka, i želeo je da sazna kako on komentariše njegov povratak u Belu kuću i ponašanje prema devojkama sa kojima ga povezuju.

Foto: TvPink Printscreen

Posebno se osvrnuo na njegov odnos sa Minom Vrbaški, pa ga je upitao da li je porodici zasmetalo to što je Marković bio u vezi sa njom nakon saznanja da se ona bavi najstarijim zanatom.

Ovog puta je pravi Kazanova. Mi smo pričali, rekao mi je da prema Mini ne oseća ništa i da su se emocije ugasile. Dao sam mu podršku, ali savete ne. Samo sam sugerisao da treba da bude ono što jeste. Šok je bio kada je Mina to izjavila. Od porodice ima podršku za sve što radi. Ako mu je sa nekim lepo, imaće uvek podršku - ispričao je Mićko.

Foto: TvPink Printscreen

Ognjena je zanimalo i koja je devojka po mišljenju Markovog brata najbolja za njega i šta misli o odnosu sa Eleonorom Miljković.

Lično najbolja riba je Stanija. Brat ide dobrim putem. On je ušao sa Norom, međutim Nora je izjavila da ga ne gleda ništa drugačije od drugih zadrugara i to ga je razbilo, okrenuo se Staniji. Iskrica sa Norom je bilo, ali se tamo nešto desilo. Mislim da je najviše bilo zbog Mine i da je ona sve to razbila. Izgleda da Mina i dalje nešto oseća prema njemu - izjavio je Markovićev brat.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

M.P.

#Eleonora Miljković

#Marko Marković

#Mina Vrbaški

#Stanija Dobrojević

'