AKTUELNO

Otvorila dušu pred svima!

Izbor za najiskompleksiranijeg zadrugara doveo je do mnogih otkrića u Beloj kući. Zadrugari su glasali jedan za drugim i iznosili mišljenje o svojim cimerima, a mnogi su otkrili i koji su njihovi najveći kompleksi. Luna Đogani, kao ovonedeljni vođa, je sačuvala svoje izlaganje za kraj, pa je tako za crnim stolom otvorila dušu i priznala od čega ona pati.

Pročitajte još: ZADRUGARI ĆE BITI ŠOKIRANI: Večeras će Bela kuća postati bogatija za jednog člana, a evo kakva ih sve IZNENAĐENJA očekuju tokom noći! (FOTO)

Foto: TvPink Printscreen

Ja imam par kompleksa. Ja ću da uradim moje grudi. Male su i slatke. Volim lepe grudi. Da ih opipavam, odmeravam, da li su tvrde, mekane, želim da imam isto takve grudi. Po mom mišljenju je džabe da promeniš i nos i usta i ruke i noge i glavu, ako nemaš to nešto u sebi. Džabe ti, ako nemaš harizmu. Meni ne treba ništa od toga, ja imam harizmu. Mogu da budem i bez savršenog nosa, pošto eto imam malo krivi nos na tatu. Ne stidim se toga. Imam veliko čelo, kažu da ljudi koji su inteligentni imaju veliko čelo. To na moju mamu i tatu, oboje imaju veliko čelo. Mi svi u porodici imamo veliko čelo, izgledamo kao vanzemaljci. Ali to je čar nas Đoganijeva. Ima nas dosta, Atijas, Bukva i Đogani. Nemam te komplekse što se tiče fizičkog izgleda - navela je Luna, pa oktrila od čega pati:
Imam kompleks da budem pokvarena, da budem k*čka. A ne umem. Volela bih da budem k*čka sa pedigreom, kao što je Dorotea. Od rođenja se trudim da budem, ali uvek naj*bem - otvoreno je priznala Đoganijeva.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

M.P.

#Luna Đogani

'