AKTUELNO

Savo je želeo da sazna sve o njenom odnosu sa Crnogorcem!

Ukućani Bele kuće ove noći igraju "Igru istine" u okviru koje međusobno postavljaju jedni drugima pitanja o svemu onome što se dešavalo proteklih dana u "Zadruzi 2". Kako bi dobili nagradu, stanovnici moraju iskreno da odgovore na pitanja koja dobijaju od svojih cimera.

Foto: TV Pink Printscreen

"Zanima me, i Luna i Matora su spomenelu, što se tiče Marka. Znamo kako si uplovila u vezu sa Tomovićem i kako je to bila i strast i varnice. Vi (Marko i ona) ste slatki, ali si ti toliko prazna. Ta tvoja igra, i to sa Kristijanom kad bih poredio, zanima me u ovoj priči, da li je pametno što to radiš, da li radiš iz dosade ili iz neke nemoći? Ili ti se stvarno dopada?" glasilo je pitanje koje je Savo Perović uputio Staniji Dobrojević.

Sve ovo što si rekao, ima od svega pomalo. Kada imam veze, reagujem onako kako sam sa Vladimirom. To sam gledala kao nešto ozbiljno. Što se tiče muškaraca u mom životu, kako sam ostala bez oca, ja uvek tražim zaštitnika. To je meni najbitnije. Što se tiče Marka, krenula sam to iz igre i iz inata. Možda Tomoviću, možda sebi. Igrali smo se, kraj i tačka. Ovo sve dalje što se dešavalo više nije igra. Meni je sve to jako interesantno. Meni Marko prija. Mlađi je, ne želim da spustim "šapu". Ne želim da mu dajem smernice. Da mi je dečko, znaš šta bih uradila posle onih klipova... Nije fejk, ali je sve na ivici. Polako. Sa Kristijanom sam imala šou, ovo je provođenje vremena - odgovorila je Stanija.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

M.P.

#Kristijan Golubović

#Marko Marković

#Savo Perović

#Stanija Dobrojević

#Vladimir Tomović

'