AKTUELNO

Smatraju da je on bis*ksualac.

Ove noći stanovnici Bele kuće mogu da pogledaju šta se sve dešavalo zanimljivo proteklih dana na imanju hiper-rijaliti programa koji pomera sve granice "Zadruga 2", kao što je to slučaj svakog četvrtka.

Naredni klip bio je razgovor Stanije Dobrojević sa ostalim zadrugarima, kada je ona navela da je Lazar Jeremić nesrećno zaljubljen u Marka Markovića.

Foto: TvPink Printscreen

Jako čudne situacije. Ja sam sa Lazarom ok, ali u poslednje vreme, od kad sam sa Markom Markovićem on ne skida pogled sa nas, hoće da me ubije. On je hranio Marka dok je on mene češkao. Moje mišljenje je da je Lazar bis*ksualac. David mu je ljubav, a Marko mu je nova simpatija - izjavila je Stanija.

Foto: TvPink Printscreen

Marko sve zna, nemam šta da objašnjavam - rekao je Lazar.
On njega hrani kao bebu. Marko uzima zalogaj, a Lazar gleda u mene i kao da kaže: "Vidiš" - otkrila je Dobrojevićeva.
Ma kakvi, to nema veze. Može da priča ko šta hoće, ja znam ko sam ja i šta sam. Ja nisam imao ni dodira sa takvim ljudima, koji su tog opredeljenja. Lazar mlati i sprda se, to veze nema, tako ja gledam na te stvari - naveo je Marko Marković.

Foto: TvPink Printscreen

Mislim da je Lazara privuklo to kad je Marko rekao da će Brendona da razbije od k*rca. Lazar se pravda, ali svojim postupcima pokazuje drugačije - zaključio je Lepi Mića.
Meni su uzeli telefon dok sam ja bio u bolnici i sa njega su slate te gej poruke. Nisam imao s*ksualna iskustva sa transvestitima, ali sam imao priliku da ih upoznam - pravdao se Jeremić.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

R. L.

#Zadruga 2

'