AKTUELNO

Šta to Ljuba zna o Koraćevoj?

Zadrugari će ove noći imati priliku da se prisete svih najaktuelnijih situacija koje su se obeležile nedelju iza nas kroz emisiju "Gledanje snimaka".

Foto: TvPink Printscreen

Na narednom snimku prikazan je razgovor Ane Korać i Ljube Pantović, u kom Ljuba tumači čestitku koju je Ana dobila za rođendan od svoje prijateljice Soraje Vučelić.

Ti pričaš sa njom, ti si takva budaletina jedna - zamerio je David Dragojević svojoj devojci, dok je gledao snimak.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon što su pogledale klip, voditelj Milan Milošević zamolio je akterke istog da sve prokomentarišu.

Ljuba i ja se odlično razumemo i znamo šta govorimo jedna drugoj. Ja moju Saru odlično poznajem. Ljuba je pročitala tu čestitku, tražila je da pročita i posle mi je vratila - pravdala se Ana.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam rekla da pričam o stvrima koje znam. Možda sam bila negde gde me možda nisu primetili. Ja hoću da me razumeju - rekla je Pantovićeva.

Zatim je voditelj pitao Anu da li je ovim zvanično potvrdila da Ljuba nju drži u šaci. Međutim, u tom trenutku je David Dragojević potpuno poludeo i napustio nakratko crni sto.

Neću da komentarišem, neka se bori sama. Ona traži mišljenje od nje koja bi me nabola na kolac - dobacio je David.

Foto: TvPink Printscreen

Ja pričam dovoljno i ne treba da pričam nešto drugo - navela je Ana.
Juče je Zorica dobrim delom neke stvari, ja sam joj skrenula pažnju na te sitne istine. Ona ne priča stvari za koje ne zna šta se dešava napolju, najpametnije joj je da ćuti. Aleksandra se više ne ljuti zbog Ane, očigledno da razume - rekla je Ljuba.

Foto: TvPink Printscreen

Mene za njihov odnos baš briga. Ja sam rekla šta mislim o njihovom odnosu. Ja mislim da Ljuba ima Anu u šaci - zaključila je Aleksandra Subotić.

Zatim se Dragojević vratio za crni sto, pa je nastavio raspravu sa Pantovićevom.

Nabodem te na k*rac i tebe i sve tvoje - vikao je David.
J*baću te ovde na hiljadu načina - rekla je Ljuba.

Foto: TvPink Printscreen

Sinoć sam to video, onda sam posle video da joj je Ljuba ponovo prišla. Ona daje Staniji i Ljubi da joj čitaju čestitke. I onda su jedva čekali da se tako tumači. Ljubu to hrani. Nema šta da komunicira sa njom. Ona perfidno komunicira i bocka. Ne mora da se zamera, ali ne mora da komunicira sa njom - naveo je Dragojević.
Što se tiče ove situacije, nikada bolesnijih odnosa i monstuoznijih laži nisam čula ovo. Mi ovde živimo život. Sve ovo što se radi u slučaju Ane, Davida i Aleksandre ja sam jasno stavila do znanja. Stoji da je Ana inteligentna devojka. Ako je tačno sve što ti negiraš, neko stoji iza tebe, pa ti ne smeš ništa da potvrdiš. Ovde se ne radi o naivnim stvarima - dodala je Zorica Marković.

Foto: TvPink Printscreen

Mogu da nap*šavam Filipa, ja ću biti u Beogradu kad izađem i u čemu je problem? Neka mi se nap*ši k*rca - ponovo je David uputio prozivku Filipu Mijatovu.
Najveći mangupi se nikad ne pominju, a ovi fićfirići se pominju - dobacila je Ana.
Ljuba je iz Beograda, ima prijatelje tog profilu i sigurno da nešto zna. Ja samo mislim da se Ana mnogo dobro folira. Rečenicu koju je rekla Ljuba "Mala istina" ti si dobro shvatila, ali se dobro praviš luda. Vas dvoje, Davide, nemate kud, vi morate sad da se branite - zaključila je Zorica.

Foto: TvPink Printscreen

Ljuba i Ana imaju nenormalan odnos koji je meni smešan. Ona ovde kontaktira sa nekim ko j*be njenom dečku sve na svetu. Ana ulazi u razgovore sa nekim ko tebe ispituje da li si moralna ili ne - naveo je Lepi Mića.
Ljuba je tražila da čita Sarinu čestitku da bi mogla sa tim da vozi, d*vaj k*rac - naveo je David.
Ja nisam zlobna i hoću da upozorim ljude da rijaliti ostane ovde - branila se Ljuba.

Foto: TvPink Printscreen

Jedino kad su izašle uspomene ja sam komentarisala i rekla kako stoje stvari, nikoga sama nisam spominjala - rekla je Ana.
Čiji inicijali su stajali iznad tvog kreveta - upitala je Zorica Koraćevu.
Ja znam o tome, to je jedan čovek na "V" koji je oženjen. Ljuba zna za njega i rekla je da ne priča da ne bi letele glave - dobacila je Aleksandra, dok je Ana tvrdila da ne postoje nikakvi inicijali iznad njenog kreveta.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

R. L.

#Zadruga 2

'