AKTUELNO

Zadrugari su takođe dali svoj sud o situaciji!

Učesnici "Zadruge 2" često znaju da negiraju događaje koji su se dogodili pred kamerama i pred očima milionskog auditorijuma, pa je četvrtak i emisija "Gledanje snimaka" pravo vreme kada svega toga mogu da se prisete.

Sledeći klip koji je pušten odnosio se na razgovor Maje Marinković sa Markom Markovićem, gde joj on predlaže da spoje krevete, dok se Mina Vrbaški i Stanija Dobrojević svađaju u toaletu zbog njega.

Foto: TvPink Printscreen

Marko je ustao da se opravda, a Maja je poricala da se on šalio kada je to predložio.

Ovo je bilo kada ste ti (Stanija) i Mina u WC-u. Daleko da mi je to bilo na kraj pameti. Ne bih nikada to uradio. Našalio sam se - pravdao se Marko.
Evo klip, ja govorim istinu. Nema tu šta. Ja sam rekla da dok Stanija i Mina vode rat, da mi idemo u izolaciju - ispričala je Maja.
Zna i Maja da smo se sprdali, nego neće da prizna - dodao je Marković, a Stanija ga je sve vreme streljala pogledom.

Foto: TvPink Printscreen

Luna Đogani, koja je kao ovonedeljni vođa postavila Maju i Marka za svoje potrčke želela je da da svoj komentar, a zatim se ubacila i Stanija.

Meni je drago da su moji potrčci uspešni. Ja mogu da razumem i Marka, koji se slobodan, znamo kakvi su muškarci. Maja isto slobodna, rekla prva da joj se sviđa. Nije mi jasna Stanija. Kada joj se sviđao Vladimir, nije smela nijedna da ga pogleda. Haos bi pravila. Znam kako ona reaguje, koliko vidim ovih dana, oni se ponašaju kao da započinju romansu. Gledam ove snimke, Stanija sedi mirno. To mi nije jasno. Ona mi je misterija ovde - dala je svoju ocenu Luna.
Rekle su kroz komentare devojke sve. Ovo je dno dna. Lik na klipu odvratan. Ja ne znam ovog lika koji je na klipu. Kao kukavica predlaže da spoje krevete. Ova situacija ne može da se uporedi sa Vladimirom. Njemu (Marku) dajem apsolutnu slobodu da radi kako se misli i oseća. Mislim da treba da povede računa, ima potpunu slobodu da se sa svima druži, ali neke granice treba sam da zna. Puštam ga da vidim šta će da uradi - rekla je Stanija.

Foto: TvPink Printscreen

Kada su zadrugari želeli da saznaju u kom su oni odnosu zapravo, Stanija je krenula da objašnjava da nisu u vezi, ali da ide ka nečemu, a kako on nije slušao, ona se razočarala.

Izgleda da njemu uopšte nije stalo - prokomentarisala je Dobrojevićeva.

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

M.P.

#Maja Marinković

#Marko Marković

#Stanija Dobrojević

'