AKTUELNO

Ana je odmah reagovala.

Ukućani najgledanijeg rijaliti programa "Zadruga 2" ovog popodneva odgovaraju na pitanja gledalaca, koji su proteklih dana na zvaničnoj Fejsbuk stranici - RTV Pink, pitali zadrugare sve ono što ih zanima.

Foto: TV Pink Printscreen

Sledeće pitanje bilo je za Davida Dragojevića, a publika je želela da čuje kako može da veruje Ani Korać da joj je Suki iz Rijeke "brat", a ranije je Dragojević zbog ove teme napadao Zerinu Hećo i svađao se sa njom.

Foto: TV Pink Printscreen

Juče je bilo pitanje, gde je neko rekao da je Ana skinula Zerini njega. On se jednostavno sa njom družio i zvao je kada su bile neke zabave. Ja sam njoj rekao za Karla da su oni bili drugovi. Ne znam da li sam rekao Zerini to, da joj je Suki bio makro. On se uključivao, a ovo što je ona meni rekla kada je došla iz emisije, ja sam rekao to što sam čuo. Meni ništa nije jasno - pričao je David.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne znam u čemu je poenta. I te kako on zna da smo mi drugari i zna da ništa između nas nije bilo. I to što radi pitaću ga kada izađem, jer smo mi bili u odličnim odnosima - rekla je Ana Korać.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Ana Korać

'