AKTUELNO

Nije mu bilo lako da odgovori na ovo pitanje.

Na sva pitanja koja zanimaju milionsku publiku, ovog popodneva odgovaraju stanovnici impresivnog imanja u Šimanovcima gde se nalazi "Zadruga 2", zbog čega često dođe do novih priznanja, ali i svađa.

Foto: TV Pink Printscreen

Lazar Jeremić dobio je pitanje, kako se sada odjednom setio navodnog intimnog odnosa sa Aleksandrom Subotić, a gledaoci su napomenuli i da se ovaj zadrugar nije setio tog detalja ranije kada je pisao svoju ispovest za radio "Amneziju".

Tako je, nisam to napomenuo, jer sam se sve vreme dvoumio da li da kažem to. Totalno druga priča. Nisam spomenuo taj s*ks jer sam se dvoumio da kažem ili neću - drhtavim glasom je rekao Lazar Jeremić.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je David rekao sinoć na krevetu da je Lazar do napisao. Eto, još jedna njihova laž! Davide, rekao si: "Da, napisao je da je bio s*ks". Ovde pričam o tri lažova! Lazaru, Marijani i Davidu koji sada napadaju Aleksandru - vikao je Lepi Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam rekao da je napisao ispovest! Ja ne znam šta je pisao! Ja to nisam rekao, nisam retardiran! Ne znam šta je pisao - tvrdio je David Dragojević.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni nije jedino rekao to, rekao je i Mini to. Pitajte i Minu! - tvrdila je Marijana Zonjić.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Lazar Jeremić Jera

'