AKTUELNO

Nije znao kako da joj kaže sve u lice.

Gledaoci i danas popodne postavljaju pitanja učesnicima najpopularnijeg i najgledanijeg rijaliti programa u istoriji Balkana - "Zadruga 2". Pitanja, kao i svaki put, zadrugarima prenosi i čita voditelj Milan Milošević.

Ono što je iznenadilo je sve to što se Lazar Čolić Zola pre nekoliko dana udvarao Maji Marinković, a budno oko kamera zabeležilo je sve što joj je on izgovorio. On je u emisiji morao da odgovori na to pitanje, ali nikome nije jasno zašto nije želeo da prizna emocije.

Foto: TvPink Printscreen

Otvoreno pokazuješ da ti se Maja sviđa, zašto ne priznaš? - glasilo je pitanje.
To je bilo za Anin rođendan, iskreno, napio sam se malo. Previše sam se opustio i rekao da mi se sviđa. Ograđujem se od svih tih stvari, niti planiram bilo šta, niti me zanima. Sramota me kako sam se ponašao taj dan. Zaista mi se ne sviđa, to je bilo tad. Otkad sam došao u "Zadrugu", mislim da sam sad najviše popio. Čak sam joj rekao daJugoslavija ima noge kao ona, nikad se ne bi raspala - rekao je Zola.

Foto: TvPink Printscreen

Meni je Zola simpatičan, ali mislim da se on stidi. Trebalo mi je da se sa nekim ispričam i onda je on došao i pitao me šta mi je. Flertovao je sa mnom, ali ja njega zaista jako gotivim i mislim da je mnogo dobar dečko. E sad, da li ima ili nema nešto sa njegove strane, ne znam - rekla je Maja.

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Lazar Čolić Zola

#Maja Marinković

'