AKTUELNO

Lepi Mića osuo paljbu po njoj.

Ukućani najgledanijeg rijaliti programa "Zadruga 2" ove noći odgovaraju na pitanja gledalaca, koji su proteklih dana na zvaničnoj Fejsbuk stranici - RTV Pink, pitali zadrugare sve ono što ih zanima.

Jedno od pitanja stiglo je i za Anu Korać, koje se odnosilo na to što je slagala Davida Dragojevića za poruku koju joj je uputio Suad Suki Keserović.

Zašto si slagala Davida šta je Suki rekao za tebe - glasilo je pitanje za Koraćevu.

Foto: TvPink Printscreen

Rekla sam da je on moja tiha patnja. Ne znam sad da li sam rekla da je on moja ili ja njegova. Isto je to. Mi smo se videli u Hrvatskoj, jedino sa Karlom, nisam se videla sama sa njim - pravdala se Ana.
Ma to je nebitno. Ako je tako izašlo na portalu, ako je on to izjavio. On nema potrebe da ustaje i pozdravlja je - dodao je David.

Foto: TvPink Printscreen

Ne možete da se operete. Dala je sebi za pravo da me naziva k*rvom. Ti si bre k*rva. Sram te bilo. Možeš da kažeš da sam orgijala za njih 16, ništa te neće oprati - odbrusila joj je Subotićeva.
Ana konstantno traži krivca u drugim ljudima. Ko je god šta rekao za Anu Korać, mi smo svi slagali. Okej, svi mi lažemo, a samo si ti u pravu. Lažove jedan! - vikao je Mića na Koraćevu.
U čemu je problem? Videla sam čoveka zajedno sa Karlom - nastavljala je da se pravda Koraćeva.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'