AKTUELNO

Opet se posvađali!

Žurka u ''Zadruzi 2'' je već počela, a Marko Miljković i Luna Đogani su se odmah posvađali, jer je Miljkoviću zasmetalo kako se ona ponaša tokom večerašnjeg provoda.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Kako su kročili u hotel ''Zadruge 2'', nastavili su sa svađom koju su započeli tokom žurke. Luna je grcala u suzama i ponovo zamerala Marku što je kritikuje, kako je ona rekla, za svaku sitnicu. Marko se sve vreme pravdao da joj želi dobro i da nema lošu nameru.

Šta sam uradila da se tako ponašaš prema meni, kao da sam ti stranac? Kao da sam neko kuče. Koja je poenta ovog hotela, da se svađamo? Tema je što ne umeš da mi priđeš kada mi je loše, nego mi praviš da mi bude još gore. Je l' ti je taj ego nekada malo manje bitan od mene i mojih problema? Nikada nisi mene gledao, uvek sebe gledaš. Kao ku*vu i kao kera me gledaš - vikala je Luna na ivici suza.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Sve vreme lepo pričam sa tobom, nemam problem, ali rekla si da nećeš da piješ. Odmah si se uhvatila pića. Želim ti dobro. Kako nekad ne vidiš da hoću da ti pomognem? Tebi Luna nije zdravlje preče. Neću da te gledam kako piješ. Kraj. Boli me d*pe. Ja uticaj na tebe više nemam. Dogovorili smo se da ne piješ. Na sve moguće načine pokušavam da te oraspoložim. Mrtav sam danas jer ne mogu više da ti priđem i doprem do mozga - govorio je Marko.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Luna Đogani

'