AKTUELNO

Lepi Mića mu nije poverovao.

Lazar Jeremić je ničim izazvan imao potrebu da u razgovoru sa Aleksandrom Subotić ispriča neke pojedinosti o Ani Korać, gde se, između ostalog raspitivao o njoj i saznao nešto što se Davidu Dragojeviću nimalo ne bi svidelo.

Foto: TvPink Printscreen

To je izazvalo veliku pompu u javnosti, a Koraćeva je bila uplakana zbog izdaje koju je od njega doživela budući da su mesecima bili dobri prijatelji.

Lazar je shvatio da je pogrešio što je dozvolio da Ana bude stavljena na stub srama, pa je odlučio da prizna da je sve što je o njoj izgovorio zapravo laž.

Slagao sam da sam se raspitivao za Anu i cela ta priča. Ja sam rekao da sam kao pitao za Anu, a to nije istina. Ja sam imao vezu, za razliku od Ane i Filipa, ja sam sa tom devojkom imao nešto. Samo sam uporedio moju i Aninu priču. Ja verujem da je Filip psiho, on je samo hteo da bude u njenom društvu. Ovde sam izmislio priču - priznao je Lazar.

Foto: TvPink Printscreen

Ti sada hoćeš da izađeš iz cele priče - rekao je Lepi Mića.
Izmislio sam da sam bio u stanu kod tih devojaka, da idu preko i da mi kupuju, samo da bih nju zaštitio. Izmislio sam za fudbalera, da je poslao sliku, a to je ono što je Mina objavila - rekao je Lazar.

Šta je još Lazar ispričao, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Lazar Jeremić Jera

#Miroslav Pržulj | Lepi Mića

'