AKTUELNO

Nisu se tome nadali!

Zadrugarka Ana Korać ni najmanje nije očekivala poklone i čestitke od njenog bivšeg dečka Filipa Mijatova, a zbog kojih joj je bilo i više nego neprijatno.

Svima je dobro poznato da je na adresu Bele kuće stigao paket u kojem joj je on poslao ram sa njihovim zajedničkim fotografijama koje su nastale odmah nakon njene operacije, kao i jedan od najjeftinijih pudera na našem tržištu, maline i torta.

Foto: TvPink Printscreen

Međutim, ona je ushićena počela sa čitanjem poruka koje su joj poslali njeni najbliži, a onda je prekinula kada je shvatila da je jedna od njih bila Filipova.

Draga Anči, jednog juna posle mnogo godina setićeš se ovog rođendana. Pričaćeš svojim klincima čudnu priču nalik bajke. Bio jednom jedan... Uhvaćena u zamku da se radi o jednoj psihičkoj i fizičkoj izdržljivosti na rubu ljudskih mogućnosti. Glavni junak bio je jedan zgodan mladić koji je pun adrenalina voleo do smrti. Bio je sposoban, požrtvovan, pažljiv, čovek koga su sve poželele za sebe, a on je izabrao nju - prekinula je Ana sa čitanjem čim je shvatila od koga je čestitka.

Foto: TvPink Printscreen

David Dragojević bio je besan kada je video šta je Mijatov indirektno želeo da joj poruči, pa je odlučio da mu uzvrati i stavi mu do znanja da ih ni ovaj potez neće poljuljati.

Kakav kreten što je poslao slike. Ovo je nemoć! - rekao je David.

Foto: TvPink Printscreen

Budući da je njegove darove odmah bacio u kantu, Bora Santana je sa ostalim ukućanima pritrčao kako bi video o kakvim je pokonima reč, a nisu mogli, a da se ne nasmeju kada su ugledali maline i papirne salvete u obliku novca.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je ovo izgledalo, pogledajte detaljno u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Ana Korać

'