AKTUELNO

Nije očekivala ovo!

Zadrugarka Ana Korać danas slavi svoj 25. rođendan, a nije ni slutila kakva su je iznenađenja čekala kada je Veliki šef dao znak da svi mogu izaći iz sobe i samim tim dao znak da je vreme za žurku koja će biti priređena u njenu čast.

Ona je bila presrećna kad je ugledala čestitke, a suze u očima izazvalo je pismo njene majke Ljiljane Korać, koja ju je ovim rečima ohrabrila. Međutim, nije mogla da zadrži suze kada je setila svog oca.

Foto: TvPink Printscreen

Na današnji dan rođena je najlepa devojčica! Slavilo se tri dana, a najviše deda Borko, jer si bila jedina devojčica u porodici. Hvala ti što si pružila ljubav i pažnju svojim roditeljima. Hvala ti što svojim osmehom razoružavaš svako zlo i nepravdu. Tvoja veličina se ogleda u tome da ne vraćaš istom merom. Imaj na umu da ne postoje samo dobri ljudi, već i oni koji žele da te povrede. Uvek treba naći hrabrosti da oprostiš. Tvoj tata je bio i ostao tvoj anđeo čuvar. Volim te najviše na svetu, tvoja mama - pisalo je u čestitki, a Ana nije mogla da zadrži suze.

Ni njena tetka nije štedela reči, pa je svima u Beloj kući stavila do znanja da je njen dečko David Dragojević prihvaćen u njihovoj porodici, pa im ovim rečima dala zeleno svetlo i blagoslov.

Foto: TvPink Printscreen

Draga Ana, srećan ti rođendan! Na tvom putu ima mnogo trnja, ali pusti te karakondžule, a ti se ne daj. Vaša ljubav nema razloga za brigu, zato ostavi sve iza sebe i budi srećna! Dragi Davide, zete! Kad izađete iz Zadruge čeka vas nova spavaća soba - napisala joj je tetka

Iako se mnogo spekulisalo o njenom druženju sa Sorajom Vučelić, gde su mnogi zaključili da joj je okrenula leđa čim je Ana uplovila u vezu sa Davidom, ovom prilikom pokazala je da je i dalje uz svoju prijateljicu.

Foto: TvPink Printscreen

Nedostaješ mi. Nikad ne žali što si neke osobe upoznala u životu. Ne možeš biti gubitnik, pobedićeš kad shvatiš da svaka istina ima eksplozivnu snagu - napisala je Soraja

Kakve su bile Anine reakcije kad je sve ovo videla, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Ana Korać

'