AKTUELNO

Nije ni svestan da će zbog ovoga ponovo nastati haos!

Zadrugarka Mina Vrbaški dobila je tajni zadatak od Drveta mudrosti, a to je da sazna kakve tajne krije Lazar Jeremić, a koje se tiču Ane Korać i celokupne situacije koja je uzburkala javnost.

Ona je odmah nakon što je završila razgovor sa Drvetom otišla do rehaba kako bi započela svoju igru, a nije joj bilo teško da ga natera da odmah počne sa pričom.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam Ani sve ispričao, ali je razumem i to za Filipa. Ja izbacim slike kad odem negde, svi misle da ja ko zna kakvu lovu imam. Ona je dozvolila njemu da spava u stanu, dovoljno je samo da kaže da je poznaje. A znam da ništa nisu imali, samo sam ja zakuvao. Aleksandra priča sve iz mržnje i besa i to je opravdano, ali ne može da kaže da je za sve to znala, jer je pričala da je najbolji na svetu. Ana se trudila da objasni da je Filip psiho, ali nije uspela. Aleksandra je dala sve u kontru kad je pričala sinoć, voleo bih da puste snimak da se vidi šta se tačno rekao. Ja ovde nikakvu priču nisam imao, u poslednjih mesec dana sam otišao u ku*ac, ne znam ni šta pričam. Rekao sam njima, koliko su se držali zajedno ovde da to isto bude i napolju. David je doživeo mnogo loših situacija - rekao je Lazar.

Oni su, između ostalog razgovarli i o ostalim ukućanima, a Mina je sve vreme bila skoncentrisana samo na ono što je morala da sazna do detalja.

Foto: TvPink Printscreen

Na kraju svega se ispostavilo da je Ana rekla istinu, njoj je bilo najteže sinoć! Ona je samo rekla da to nije u redu i izašla napolje. I ona zna neke stvari o meni, a ništa nije rekla. Kad se već toliko drže, zašto nije i on ustao i tako se obratio? Trebao je posle emisije da mi je*e majku, a ne da mi onako kaže! To je najbanalnija stvar... - rekao je Jera.

Kako je to izgledalo, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Lazar Jeremić Jera

#Mina Vrbaški

'