AKTUELNO

Nije sakrio ni da se do poslednjeg trenutka nadao pomirenju, ali bi mu najdraže od svega bilo da zagrli svoju majku i zamoli je da mu oprosti zbog svih neprijatnosti koje je doživela.

Lazar Čolić Zola je nakon povratka u Zadrugu sa tadašnjom izabranicom Miljanom Kulić doživeo psihički pad, a svi su bili svedoci kada su njih dvoje izneli sav prljav veš iz svog zajedničkog života.

On je prelazio preko mnogobrojnih uvreda, ucena i fizičkih nasrtaja sa njene strane, a onda je doneo odluku da definitivno stavi tačku na sve što ga je povezivalo sa njom i krene svojim putem.

Foto: TvPink Printscreen

Voditelj Milan Milošević je ove noći obavio jedan razgovor sa njim, a koji je i te kako bio dirljiv. Svi zadrugari su pomno slušali njegovo izlaganje, a niko od njih nije ostao ravnodušan.

Iskreno, razmišljam šta ću raditi napolju. Ostao mi je lap top i mikseta. Voleo bih da se čujem sa Bobanom. Najviše bi mi značilo da odem u Drventu. Ne nedostaje mi Miljana, pogotovo sve ono što se izdešavalo sa njom. Kad god me neko pita za nju, setim se ružnih stvari. Nisam tek tako prestao da je volim, ali ne mogu da kažem da nemam emociju. Setim se kad mi je psovala baku i pokojnu tetku. Ne znam čime sam ja to zaslužio, to ne mogu nikada skapirati. Nemam potrebu da razgovaram sa njom, jer kad sam hteo da obavim razgovor ja sam video da ona uopšte ne kapira težinu tih reči, nije imala razloga za to. Kad sam shvatio da nema šanse da krene na bolje, digao sam ruke od svega. Inače sam optimista u životu za sve, uvek se nadam boljem. I kad je taj 1% izbačen iz mene, digao sam ruke. Ne postoji ništa što bi vratilo nadu. Jedino što bi me izdiglo je da odem kod kuće i da vidim majku i da joj se izvinim što sam je doveo u situaciju da ona sluša takve reči. Ja sam bio taj koji je bio sa tom devojkom u vezi. Koliko god da sam povređen, ja joj želim sve najbolje i svu sreću na svetu. Kako želiš drugom, to ti se dešava u životu - rekao je Zola.

Foto: TvPink Printscreen

Da li ćeš stupiti u kontakt sa Miljanom kada izađeš?

Ne bih razgovarao ništa, odmah ću da promenim broj. Mislim da nikakav kontakt ne bih imao, shvatio sam da ne možemo spustiti tenziju. Bez obzira na sve, ona traži krivca u meni kao da sam ja njoj nešto loše uradio u životu. Ona neće skapirati moju priču, ona će uvek pričati kako sam ja nju iskoristio. Ja nemam snage da se borim sa tim, a iskreno boli me briga i za ljude. Ja znam kako sam se osećao - rekao je Zola.

Foto: TvPink Printscreen

Čega se stidiš i ponosiš?

Ničeg se ne stidim, da sam znao da će se ovako desiti, nikad joj ne bih oprostiti. U dubini duše sam verovao da će se nešto promeniti. Sam sebe sam ložio da će biti drugačije. Najviše se ponosim što sam ispao dostojanstven, pobedio sam sebe i nijednu ružnu reč nisam rekao. Nikad joj porodicu nisam uvredio iako sam svakakve uvrede dobijao. Drago mi je kad se setim toga i što sam uspeo da iskuliram. Ne plašim se ničega, jer ništa loše nisam uradio. Neću ići sam na nastupe - bio je iskren Zola.

Foto: TvPink Printscreen

On se meni zakleo da voli Miljanu i da nije sa njom zbog rijalitija. Ja sam zato osetio potrebu da budem uz njega. On je jedan od najboljih momaka za sve rijalitije u kojma sam bio - rekao je Bane.

Kako je izgledalo ovo emotivno izlaganje, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Lazar Čolić Zola

'