AKTUELNO

Nije mogla da podnese to što se Panić umešao u priču koja ga se ne tiče!

U Beloj kući nastao je opšti haos kada je voditelj Milan Milošević započeo emisiju ,,Pretres nedelje", a ono što je posebno privuklo pažnju ove noći jeste Sanja Stanković i njena priča koja se vezuje za prostituciju i već pomenutog makroa Mihajla Maksimovića.

Ono što nije zaboravljeno je i to što je Marko Miljković u prethodnoj sezoni Zadruge istakao da zna njenu cifru, a kako se i o tome vodila polemika, Tomislav Panić dao je sebi za pravo da se umeša u njihovu raspravu.

Foto: TvPink Printscreen

Luna Đogani bila je besna čim mu je čula glas, pa je sa njim ušla u ozbiljan sukob.

Šta se ti mešaš, pi*ko jedna?! Šta se kačiš za njega?! Svoju mržnju na drugi način izbaci iz sebe na drugi način! Pun si mržnje! - rekla je Luna.
Glupačo jedna! Sad samu sebe ponižavaš! - uzvratio je Toma.

Foto: TvPink Printscreen

Skini mi se s grbače! - rekla je Luna.
Izlazi napolje! Našla si sa Tomom Panićem da se svađaš! - rekao je Marko.

Foto: TvPink Printscreen

Njen dečko je sa njom napustio emisiju kako bi sprečio sukob između njih dvoje, a onda su se ubrzo vratili gde im je blogerka očitala lekciju.

Našli ste Marka da napadate! Pun mi je ku*ac svega ovoga! Budite malo realni! Brane se ovde ljudi koji govore mnogo gore stvari, a napadaju Marka koji za Sanju nije rekao ništa konkretno! Nije on jedini koji je to pričao i to je to! - rekla je Luna.

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Luna Đogani

'