AKTUELNO

Neće mu biti lako sa njom!

Stanija Dobrojević otišla je u Rajski vrt kako bi porazgovarala sa Drvetom mudrosti. Odmah je počela da razgovara o bivšem dečku Vladimiru Tomoviću i Eleonori Miljković, a onda je ispričala sve o druženju sa Markom Markovićem.

Foto: TvPink Printscreen

To je krenulo preko čarki za stolom, to druženje je krenulo iz inata, a on je terao devojkama inat. Zamereno mi je druženje sa muškarcima u kući, pa čak i sa Banetom Čolakom - započela je Stanija.
Nisam nikom dozvolila ni da me zagrli, ni da me uhvati za ruku, ni da me češka, meni zagrljaj nekad mnogo prija, ne samo od dečka, već i od drugarice, ja to volim. Ja sam kod kuće velika maza, držala sam tu veliku distancu,  ali sa Markom mi je prijalo. Znala sam da onaj (Vladimir) kod kuće sa strimova prati svaki moj korak. Međutim, vremenom se odmaklo kontroli, pa iz te igranke ne znam šta će da bude. On na pitanja novinara nije rekao kako je stvarno, i sad je to povuci, potegni i ne znam šta ću da radim. Sinoć sam se iznervirala jer je bio mutav i nije ispričao kako jeste - bila je jasna Dobrojevićeva.

Foto: TvPink Printscreen

Potom je Stanija na pitanje Drveta da li je nova ljubav na pomolu izjavila da se nikad ne zna, pa je dodala.

Da smo na početku rijalitija, ko zna šta bi bilo. Ovaj dečko mi ne bi bio zaštita, to bi sve morala ja da branim, ali mi prija njegov zagrljaj. Mnoge devojke igraju oko njega, ne znam šta da radim. Pitam ja njega šta da radim sa njim, ali ne znam. Jeste sladak dečko, ali videćemo šta će tu biti. Ne bih da se upuštam, ali mi prija - ispričala je Stanija.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'