AKTUELNO

Nije znala šta je snašlo!

Naredno pitanje u emisiji ,,Pitanja novinara" predstavnici sedme sile imali su za Sanju Stanković.

Foto: TvPink Printscreen

U Zadruzi se pominje tema elitne prostitucije, pa bih porazgovarala sa tobom. Da li je istina da si miljenica Mihajla Miljkovića i da li ste se poznavali - upitala je novinarka.
Ja sam za tog Mihajla čula kada je Stanija prokomentarisala u svađi, tako da ja uopšte ne znam ko je gospodin ili dečko, šta god da je - odgovorila je Sanja.

Foto: TvPink Printscreen

Tvoje ime je osvanulo na spisku klijenata koje on zastupa. A policiji i javnosti je poznato da se vas dvoje poznajete. Između ostalog, sama si spomenula svađu sa Stanijom, gađala si je kad ga je pomenula, pa sam htela da budeš iskrena - nastavila je novinara.
Ja gospodina ne poznajem, možda sam bila u društvu u kom je on boravio. Ne znam, kako se preziva već? Maksimović - odgovorila je Stankovićeva.
U policiji je potvrđeno da si se bavila elitnom prostitucijom - nastavila je novinarka, ali ju je Sanja prekinula, želeći da je demantuje, tvrdeći da policija nema pravo da iznese takve informacije.

Foto: TvPink Printscreen

Sa kim si bila na Sejšelima i reci mi od kada datira tvoje poznanstvo sa Božanom - glasilo je sledeće pitanje.
Poslovno sam radila, za jednu kuću. A Božanu znam iz kluba, dolazila je, a ja sam radila kao hostesa. Ja mislim da jesam, ne družim se ja sa njom. Nikada nisam putovala sa Božanom - tvrdila je Sanja.

Foto: TvPink Printscreen

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'