AKTUELNO

Svi su zanemeli.

Zadrugari su se i ove noći ponovo okupili za stolom, a nisu ni slutili da će ih u studiju dočekati sedma sila kako bi bila održana još jedna emisija ,,Pitanja novinara".

Među prvima bila je i Luna Đogani, koja je morala da odgovori da li smatra da će njen dečko Marko Miljković promeniti neke stvari zarad opstanka njihove veze.

Foto: TvPink Printscreen

Ja bih to najviše volela, ja njega ne želim da menjam, on ima 35 godina i njega ne može niko da promeni. Poenta je samo da oboje imamo poštovanje. To je on isto rekao na početku veze, da moramo da se držimo zajedno, da sve to nije uopšte tako veliko da bih ja reagovala burno. Potreban je samo razgovor i drago mi je što sam vođa, prijaće nam hotel. Ispričaćemo se, zbližićemo se. Generalno smatram da mi ovakve probleme ne bi imali napolju. To ne može niko da zna ko nije bio ovde. Ja bih volela da pokažem koliko ga volim i mnogo me toga naučio ovde i mogu da kažem da je u meni vratio tu neku sigurnost - rekla je Luna.

Foto: TvPink Printscreen

Ja nosim tu masku i to je neka vrsta mog garda. Dok sam bio ispred rehaba bio sam jako odvratan, izgovorio sam joj svašta. Bio sam jako povređen zbog svađa i uvreda, tako da... Meni ovako trenutno odgovara. To je moj gard, ušao sam u rijaliti i u Zadruzi 1 sam bio sa stavom da nemam prijatelje, uvek se zabode nož u leđa - rekao je Marko.

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Luna Đogani

#Marko Miljković

'