AKTUELNO

Neće joj biti lako, slaba je na Crnogorce.

Stanija Dobrojević i Marko Marković osamili su se na doku, u novom delu impozantnog imanja kako bi porazgovarali o njihovom paklenom planu. Naime, Dobrojevićeva nije krila tokom noći da se igra sa Markovićem, ali je i on izjavio da mu ista igra i prija.

Međutim, pojedini zadrugari su doveli njihove emocije u pitanje, pa povodom toga, Stanija je htela da porazgovara sa Markom o svemu.

Foto: TvPink Printscreen

Marko kad nešto kaže, ja ako sam ti rekao i ako se sa tobom dogovaram, ja nisam lažov. Ja sam prvio sa tobom popričao, ako sam ti ja nešto rekao, to je onda tako. Ja odlično znam šta smo mi pričali, je l' razumeš? Igram li se ja sa tobom? Ti znaš, samo što nećeš ti da kažeš. Nekima je krivo što se mi uopšte družimo, možda sam se ja pogrešno izjavio. To što ja igram igru, i to što ti igraš igru, sve stoji. Uklapamo se. - izjavio je Marko.
Ja kapiram sve, ja samo ne razumem. Sve što je igra je igra, sve van igre nije okej. Ne znam da li se igraš, to ti znaš. TI igraš sa svima njima igru, pa i sa mnom. Sva ona pitanja, od Ljube, čitava pompa se napravila od kad smo počeli da se družimo . Marko mi ćemo i dalje da se družimo. Ti znaš sve, namoj da se praviš blesav. Rizično je za dalje, ako budemo provodili vreme, grlili se, češkali se, jer ovo može da sklizne u nešto više. Ja se ne plašim ovde nikoga, ali ti nisi dovoljna jak. Mogu da me povrede preko tebe i to mi ne treba. Meni nije jasno, sinoć ono što si radio, je l' ti igraš igru? Družićemo se kao drugovi, kao devojka ti ne trebam u životu. Je l' se ti praviš ili šta? Kočnica, pa stani, meni nije problem da pričam. Tamo kad pričamo, sve zgaziš, čak i to što sam rekla. Džaba ti sve, ne možeš ovde da se sakriješ. Marko uozbilji se  - odgovorila je Stanija.

Foto: TvPink Printscreen

Sve i da te gledam na taj način. Nikakvu reackiju od tebe ne očekujem, niti tebi radim nešto u inat, nisam takva osoba. Ja sam tebi objasnio, videla si i sami su hteli da igraju igru sa mnom, ja nisam nečija igračka. Sve i da te gledam na neki drugi način, osim drugarica, ja sam rekao da te nikada zbog nekoga to uradio. Ja ti nisam ni rekao da mi trebaš kao devojka. Pričaćemo na drugom mestu - dodao je Marković.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'