AKTUELNO

A sam je započeo temu prošle noći.

Ukućani Bele kuće ove noći igraju "Igru istine" u okviru koje međusobno postavljaju jedni drugima pitanja o svemu onome što se dešavalo proteklih dana u "Zadruzi 2". Kako bi dobili nagradu, stanovnici moraju iskreno da odgovore na pitanja koja dobijaju od svojih cimera.

Sledeće pitanje postavio je Bora Santana i uputio ga Banetu Čolaku, a zanimalo ga je da navede sve zadrugari koji su mu se podsmevali tokom sinoćne žurke.

Foto: TvPink Printscreen

Ko su tih 90% koji su govorili o meni sinoć - upitao je Bora Baneta.
Zola neće da se meša, jer u prethodnoj svađi kad je bilo, on je rekao kako je čuo, on ga je napao, zato je i rekao da neće da se meša. Ja sam sinoć ležao u krevetu i pozvao Boru i rekao mu da ljudi komentarišu, a prvi Mića da ovakvim ponašanjem, ne možeš očekivati d aodeš u Amidž kao normalan pevač - odgovorio je Bane.

Foto: TvPink Printscreen

Dok je Bane govorio, Lazar Čolić Zola je sve vreme govorio da ga ne meša u njihovu raspravu. Čolak je potom demantovao i tvrdio da Boru nije nazvao dvorskom ludom, pa je okrivio Mikija Đuričića da ga je on tako nazivao.

100% sam ubeđen da je Maja kriva za sukob, jer čim sam se ja malo zbližio, on je odmah skočio. Ja sam maliran, ti si estradni umetnik! Nadam ste da ste sinoć u dvanaest gledali estrasdnog umetnika, Boru.  - dodao je Bane.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'