AKTUELNO

Iako mnogi smatraju da se pravi da ne zna za njenu igru, Marković priznaje da su se dogovorili oko svega.

Marko Marković u razgovoru sa voditeljem Ognjenom Amidžićem, prvo je podelio utiske sa sinoćne žurke povodom rođendana Željka Mitrovića. Potom je Marković započeo priču o kojoj poslednjih dana svi bruje, a to je odnos sa Stanijom Dobrojević.

Foto: TvPink Printscreen

Možda je tako izgledalo, pod dejstvom alkohola, poljubio sam je nekoliko put au nos, ali nije se ništa strašno desilo. Sinoć mi je rekla da je imala dozu straha, pa je bila u strahu. Mi se samo družimo, ja kao akter tog druženja. Prija mi njeno prisustvo, jeste da smo imali nekoliko konflikata, ali to je zbog drugih ljudi - odgovorio je Marko, a potom objasnio šta se dešava između njih dvoje.
Videli su i gledaoci, kada sam ušao da sam se izjasnio po pitanju Eleonore, ali su Mina i ona počeli da igraju sa mnom neku igru. Mina želi da odvuče Eleonoru od mene, ali sa Stanijom izgleda malo prisnije. Ovde ne može otići predaleko, imamo taj neki dogovor, ja sam se izjasnio da dokle god budem ovde, biću solo - dodao je Marković.

Foto: TvPink Printscreen

Ne mogu da kažem da ne osećam, ali daleko i manje od onoga što osećam po ulasku ovde. Malo je ispala kontradiktorna u nekoliko situacija - izjasnio se Marković.

Voditelj ga je potom upitao sa kojom devojkom bi, da mora da izabere, bio u vezi, te je Marković izabrao Staniju.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'