AKTUELNO

Kulićeva ga više ne interesuje.

Naredni zadrugar sa kojim je voditelj Ognjen Amidžić imao intervju je Lazar Čolić Zola koji je sa Ognjenom popričao o svađama i pretnjama koje je dobijao od bivše devojke Miljane Kulić koja je tokom prethodne večeri diskvalifikovana.

Foto: TvPink Printscreen

Kako se ti danas osećaš sada kada je Miljana diskvalifikovana - upitao je voditelj Zolu.
Dosta je bezbednije osećam. Video sam da na dobro neće izaći. Žao mi je zbog Matore, ni kriva ni dužna. Okej je prošlo sada po mene, ali kako će biti napolju videćemo. Bilo je tu mnogo pretnji. Noć pre toga mi je prišla na spavanju i udarila me pesnicom u glavu - odgovorio je on, a onda otkrio kada su počele pretnje:
Ja ne znam šta sam uradio da bih dobio od nje onakve reči i da u njoj izazovem onakvu agresiju. Mi jesmo imali svađa, ali su to bile ljubavne svađice, što je normalno u nekoj vezi. Dešavalo se kada je kockala da meni kaže da ja ne doprinosim ništa - otkrio je Zola.

Foto: TvPink Printscreen

Te priče o kockanje, ko je kome tu uzeo novac - upitao je voditelj.
Ona je pozajmila novac dva puta jer otac nije hteo da joj da. Ona se navukla na kocku. U početku je sve bila sprdnja. Ispočetka sam išao sa njom, otišli smo na rulet i to je nju navuklo - rekao je Lazar i istakao da više ne gaji osećanja prema Kulićevoj.

Foto: TvPink Printscreen

Za kraj ovog intervjua Zola je otkrio da ima simpatije prema nekim zadrugarkama, ali da neće da precizira o kome se radi, već će sve prepustiti vremenu.

Ima, ima ne kažem da nema. Neću ništa da obećavam. Maja i ja blejimo uveče. Ništa nije nemoguće u ovom imaginarijumu - ispričao je Zola za kraj ovog intervjua.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Lazar Čolić Zola

'