AKTUELNO

Podržava novu ljubav svoje mezimice.

Gagi Đogani uključio se u studio putem telefonskog poziva i tom prilikom odgovarao na pitanja voditeljke Dušice Jakovljević i predstavnika sedme sile.

Foto: TvPink Printscreen

Novinar portala Pink.rs Nemanja Vujčić je imao pitanje za Gagija, a njega je zanimalo da li misli da će Luna Đogani nastaviti da se svađa sa svojim dečkom Markom Miljkovićem do kraja rijalitija.

To ja ne mogu da predvidim. Ja samo znam da se oni vole. To ne može da se glumi. Ne mislim da bilo ko igra tu neku igru. Kada budu izašli, videćemo. To ne mogu da prognoziram - naveo je Đogani.

Nemanju je zanimalo i koliko se, po Gagijevom mišljenju, Luna promenila od prve sezone najgledanijeg rijatija "Zadruga", kao i da li je veza sa Markom bolja po nju od one koju je imala u prvoj sezoni sa pevačem Slobom Radanovićem.

Foto: TvPink Printscreen

Naravno da je Luna sada bolja. Ova veza je mnogo bolja za nju. Marko je stariji od nje, mudriji. Sama je priznala da je u dosta stvari uticao na nju i da je dosta naučila, kao što je i Marko naučio dosta stvari od nje. Ne znam kakav je bio u vezama sa drugim devojkama, ali Luna je dosta doprinela da može da se otvori. On je zatvoren i tvrd je orah - dodao je Gagi.

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

M.P.

#Zadruga 2

'