AKTUELNO

Petrući iskoristio priliku da se obrati Rebeki!

Kao i svake subote u najgledanijem rijalitiju "Zadruga 2", i ove noći je održano još jedno izbacivanje. Nominovani za napušatnje trke za glavnu nagradu ove nedelje bili su Aleksandra Subotić i Pavle Jovanović.

Foto: TvPink Printscreen

Aleksandra je bila novinovana od strane zadrugara, u duelu sa svojim bivšim verenikom Davidom Dragojevićem, dok je Pavle dobio najmanje glasova publike. Voditelj Ognjen Amidižić ušetao je na velelepno imanje u Šimanovcima kako bi nominovani mogli da odigraju zanimljivu igru koju je pripremio Veliki šef.

Foto: TvPink Printscreen

Ognjen je objasnio prvo pravila igre - u kanti u kojoj su se nalazile limenke, koja se nalazila sa njihove leve i desne strane, trebali su  da poređaju slova, kako bi dobili reč - KARAKONDŽULA.

Foto: TvPink Printscreen

U igri je pobedila Aleksadnra, pa su stoga njoj glasovi duplirani. Subotićeva je osvojila 96% glasova, a sa osvojenih  4% glasova publike, Zadrugu je napustio Pavle Jovanović, koji se pozdravio sa zadrugarima i uputio ka studiju gde su ga sačekali voditeljka Dušica Jakovljević i predstavnici sedme sile, kako bi sa njima obavio intervju.

Pozdravi Rebeku - dobacio je Marko Petrušević Petrući, dok se pozdravljao sa Pavlom.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Pink.rs

#Zadruga 2

'