AKTUELNO

Nije ostala ravnodušna!

Veliki šef poslao je pismo zadrugarima u kome čestita rođendan ovonedeljnoj vođi Dorotei Jovanović i poručuje joj da će se proslava njenog rođendana odigrati u "Dubiozi". Kada je stigla tamo, Dorotea nije krila oduševljenje stvarima koje su za nju pripremili njena majka i bliski prijatelji.

Foto: TvPink Printscreen

Odmah se zahvalila mami i prijatelju Nebojši Bojoviću, koji je kao što obično radi, pripremio specijalnu tortu za svoju prijateljicu. Zadrugari su pokušali da ukapiraju ko je ko od figurica na torti, ali nisu mogli da se usaglase. Jovanovićeva je uputila pozdrave.

Mama, volim te. Nebojša, volim te. Znam da je ova torta od tebe. Mama, mnogo mi nedostaješ. Nebojša, mnogo mi nedostaješ, pozdravi mi puno drugog Nebojšu - poručivala je u kameru Dorotea.

Foto: TvPink Printscreen

Onda je krenula da otvara poklone, i pronašla čestitku od svoje majke koju je pročitala u suzama, jer je bila veoma emotivna.

Moja želja danas je da budem uz tebe. Koliko mi nedostaješ, ne postoji reč. Veruj mi, čeka te veliko iznenađenje. Zaslužila si da budeš srećna. Nije mi uopšte lako kad doživljavaš neprijatnosti, kao ni kada si ti ta koja to radi. Želim da vidim osmeh na tvom licu. Ti si moj anđeo. Veži kosu, otkrij svoje prelepo lice. Molim te bez psovki i ružnog ponašanja - glasila je čestitka njene majke.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilozima u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

M.P.

#Dorotea Jovanović

'