AKTUELNO

Marija će biti besna zbog ovoga.

Miljana Kulić prišla je svom bivšem vereniku Lazaru Čoliću Zoli u ranim jutarnjim satima. Nije nosila bubicu, pa nije moglo da se čuje šta mu govori, ali u jednom trenutku Kulićeva je zakačila rukom  Lazara po glavi.

Foto: TvPink Printscreen

On joj nije uzvratio, već je samo ostao da leži potpuno zatečen situacijom. Nešto kasnije, Zola je izašao sa Miljanom napolje, gde su nastavili svoju raspravu.

Foto: TvPink Printscreen

Polivali su se prljavom vodom i po snimku može se zaključiti da su vikali jedno na drugo, ali nije moglo da se čuje šta govore, jer nisu poneli bubice.

Da podsetimo, Lazar je raskinuo sa Miljanom, što je ona teško podnela, iako je od rastanka nekoliko puta pokušavala bezuspešno da se pomiri sa bivšim verneikom, on nije mogao da joj oprosti, već je ostao pri svom stavu da nisu jedno za drugo. Izgleda da Miljana ne može da izdrži gubitak ljubavi, pa pokušava na sve načine da ima kontakt sa njim.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: UHVAĆENI NA DELU! Stanija i Marko Marković razmenjivali nežnosti na njenom krevetu, a onda joj je Crnogorac OVAKO poželeo laku noć! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'