AKTUELNO

Nije izostavio ni svoju bivšu devojku!

Pojedini zadrugari su ove noći u emisiji ,,Pitanja gledalaca" bili raskrinkani zahvaljujući vernoj publici koja svakodnevno prati sva dešavanja u Beloj kući, pa ukućani samim tim nemaju mogućnost prikriju svoje laži i pokušaj obmane.

Tako je voditelj Milan Milošević postavio pitanje Pavlu Jovanoviću, što je bio samo jedan korak da se otkrije ko je zapravo on i sa kakvim namerama je postao učesnik Zadruge 2.

Foto: TvPink Printscreen

Ljutio si se kada ti je Dragana rekla da si joj bio samo se*s kombinacija, sada si priznao kada si se pomirio sa Majom da je i ona tebi to bila. I sada kada si se pomirio sa Majom pričaš drugu priču i predstavljaš kao da Draganu zapravo nikada nisi ni voleo. Koga ti lažeš i kada si ti lagao? Na početku kada si tek ušao u Zadrugu ili sada kada se bliži kraj? - glasilo je pitanje.

Foto: TvPink Printscreen

Ja se ne sećam kada sam rekao da ja volim Draganu. Nama je bilo lepo, ali da je potrajalo, došlo bi do nečega većeg. Da je ona meni dala nešto što je meni falilo u vezi, to da. Da mi je značila, jeste i nema šta da se krije. Ja se sa Majom nisam pomirio, rastavio sam se pre nego što sam ušao ovde. Niko mi ne garantuje da li ću da se pomirim ili ne. Vremenom sam ovde neke stvari rasporedio. U neku ruku sam mislio da je Dragana bolji čovek, ispostavilo se da su neki ljudi iz spoljnog sveta bili u pravu - rekao je Pavle.

,,Dragana obećala da će se razvesti, a tad je Maja ostala trudna. Bio si razočaran kad je Dragana rekla da si joj bio kombinacija" - podsetio ga je voditelj.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam Maju pozdravljao na radiju svaki put! Ona je meni bila jako draga, privlačila me! Da smo još malo ostali, zavoleo bih je. Ja sam prema Maji i te kako imao emocije. Dok Dragana i ja nismo završili, Maja i ja smo se videli, Dragana je znala za to. Maja je tražila da rešavamo stvari, ja sam rekao da imam devojku. Posle kraćeg vremena, Dragana i ja smo prekinuli kontakt - nastavio je da priča Pavle.
Ja sam i te kako bila deo ovog rijalitija kada je Pavle bio ovde. Ja se sećam kad je bila Nova godina, Pavle je završio sa Draganom u krevetu, a ti si svoju devojku vodio na abortus zbog nje! - rekla je Aleksandra.

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Pavle Jovanović

'