AKTUELNO

Pomirenje, po svemu sudeći, nije na pomolu.

Ukućani najgledanijeg rijaliti programa "Zadruga 2" ove noći odgovaraju na pitanja gledalaca, koji su proteklih dana na zvaničnoj Fejsbuk stranici - RTV Pink, pitali zadrugare sve ono što ih zanima.

Foto: Zadruga - RTV Pink

''Ako voliš devojku da li izgovaraš one psovke, ko ti misliš da si?'' - glasilo je pitanje za Marka Miljkovića.

Ona je meni j*bala mater. Zbog toga sam njoj rekao da ide u tri lepe. Za mene je porodica svetinja, nije ona to uradila sa tom namerom, nije me to dotaklo. Sve sam to doživeo kao neko od*ebavanje. Prihvatio sam njene izvinjenje. Posle toga je nastavila da i govori da ćutim, ja to više nisam mogao da trpim. Ako nastavi tako, ja ću da pričam tako. Ako nastavi tako, dogovorićemo se da li ćemo i kako ćemo dalje ovu vezu. Šta ona meni, koga volim - rekao je Marko.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Istina je da sam u jednoj svađi rekla to, u besu. Nikada nisam psovala porodicu. Izvinila sam se, a sada mi prebacuje. Ne znam, iskreno, govorimo to tako. Nisam očekivala kod njega. Izbacila sam ga iz kreveta. Meni je neprijatno da spavam sa njim. Kao što on kaže da je u od*ebitis fazonu. Umesto da bude zreo, on se ponaša kao dete od 15 godina. U našoj vezi ne postoji poštovanje. Očigledno se ne volimo dovoljno. Od*ebi nije psovka za mene, nisam mislila lično - govorila je Luna.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Luna Đogani

#Marko Miljković

'