AKTUELNO

Ipak ga ne smatraju kao pravog muškarca.

Marko Marković je nakon završene "Zadrugovizije" bio u centru pažnje nežnijeg pola. Naime, Stanija Dobrojević, Maja Marinković i Mina Vrbaški su obasipale Crnogorca komplimetnima, a tokom "Pretresa nedelje sa Milanom Miloševićem" povela se polemika koja od ovih ukućanki želi da bude sa njim.

Svaka od ovih zadrugarki je istakla da Markovića gleda isključivo kao druga. Marko je tokom noći pitao Minu da li želi da je uspava, a ona je odmahnula glavom, a tokom večeri istakla da su njih dvoje prijatelji.

Foto: TvPink Printscreen

Voditelj je upitao Staniju da li je Marko njen tip muškarca i da li bi mogla da ga ima ukoliko bi se potrudila.

Dečko je lep i zgodan. Njegov karakter nešto nije došao do izražaja. Mislim da mu se dopala Nora, ali da ona nije želela da se tu nešto desi. Tu je ona digla ručnu - pričala je Stanija, a onda se oglasila Eleonora i priznala šta misli o Markoviću:

Foto: TvPink Printscreen

On je lep momak, simpatičan, ali nije moj tip. Ne zamišljam ovakvog muškarca kraj sebe. Meni treba stariji, Marko je klinac - rekla je Miljkovićeva, a onda je rekla Stanija da li bi bila sa njim:

Foto: TvPink Printscreen

Mogao bi da mi statira u spotu. Po svaku cenu ću biti crnogorska snajka, sad čija ću biti ne znam - dodala je Dobrojevićeva.

Mina je takođe istakla da ona Marka gleda kao prijatelja i da ne razmišlja o vezi kako se ne bi razočarala.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'