AKTUELNO

Kulićeva i dalje ne želi da prizna da se loše ponašala.

U toku je ''Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem'', a ponašanje Miljane Kulić nakon nastupa na ''Zadrugoviziji 4'' prema Zorici Brunclik bila je tema koju su zadrugari komentarisali.

Foto: TvPink Printscreen

Zorica Marković je imala stav na sve to jer je dugogodišnja prijateljica Zorice Brunclik. Ona je rekla da je cela pompa nastala zbog nesporazuma.

Ja sam pričala sa Miljanom jutros. Mislim da je ovde reč o nesporazumu. Rijaliti je jedna stvar, ovo je bilo drugačije. Miljana zna moje mišljenje o njoj, zna da je volim. Zorica je moj prijatelj, kao i Kemiš. Ja sam sve shvatila na sledeći način. Bila je tema imitacija Tine Ivanović. Ona se nikada nije obukla tako, Tini grudi nikada nisu tako ispadale. Zorica se pitala da li je Miljana ikada videla Tinu da se tako obukla. Nikakve direktive ona nije imala - tvrdila je Zorica Marković, a Miljana je nastavila da govori:

Foto: TvPink Printscreen

Svaka čast na njenoj karijeri, ona je jedna majka. Njene pesme slušaju od 7 do 77 godina. Ako je ono moje bila uvreda, meni je stvarno žao. Ja se nikome ne šlihtam. Ja kada sam videla onog lika na sceni, pao mi je mrak na oči. Uopšte nije ono što sam ja tražila. Tražila sam muškarca, krupnog, sa uskim strukom, kada sam videla onog lika nisam znala gde se nalazim. Ja sam svoje završila, a ti koji su birali momka su hteli da me iznerviraju - govorila je Miljana.

Foto: Zadruga - RTV Pink

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Miljana Kulić

#Zorica Brunclik

#Zorica Marković

'