AKTUELNO

Aleksandra je stala u odbranu Markovićke, pa priznala kakav je pakao prošla sa majkom.

Neposredno pred emisiju "Pretres nedelje sa Milanom" nastala je prava pometnja kada je Zlata Đurković iznela svoje mišljenje o odnosu Aleksandre Subotić i Zorice Marković i istakla da Subotićeva ima bolji odnos sa pevačicom nego sa svojom majkom Ljubom Pantović.

Ovo je Zorica razumela kao provokaciju da Zlata želi da izazove konflikt između nje i Ljube, pa je imala potrebu da se oglasi povodom ovoga, a u njenu odbranu je stala i Subotićeva.

Foto: TvPink Printscreen

Ona neće lagati za mene. Ona je meni u kupatilu rekla da možda neće spavati sa majkom. Ako ja njoj dam bananu, da je i ona meni. Kada je bila slava i ako kaže da joj je bilo drago što su njen otac i majka onako zajedno čistili... Osetila je posle ko zna koliko vremena neku porodičnu atmosferu. Bez obzira na odnos Karađorđa i nje. Karađorđe rasprema, ona (Ljuba) rasprema, ono dete srećno. Eto, to mi je pričala - otkrila je Zorica.
Zorica nikad nije rekla da je moja mama đubre. Preko mojih pleća sad ratuje sa Zoricom. Ti si mene na k*rvinski način da pokopaš - istakla je Aleksandra i žestoko odbrusila Zlati.

Foto: TvPink Printscreen

Ja nisam ni za šta kriva! Ništa više neću prokomentarisati. Sve što mislim, mislim da si uradila dobro. Ti si pričala da tvoja majka nije bila tu za tebe i rekla sam da treba da joj daš šansu. Vi okrećete svaku rečenicu kako biste isprovocirali - dodala je Đurkovićka.
Videla si da sam joj dala šansu. Tvoja deca nisu prošla ono što sam ja. Da li su tvoja deca rodila svoju decu, da li im je policija upadala u kuću, da li je ostajala sama - nastavila je Aleksandra i svojom izjavom pokopala Zlatu i ona se povukla.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'