AKTUELNO

U raspravu se umešala i Miljana Kulić.

Tokom večerašnjeg "Izbora potrčka" u "Zadruzi" došlo je do žestokih rasprava u kojima su mnogi takmičari bili raskrinkani.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Odnos ćerke i majke, Aleksandre Subotić i Ljube Pantović bila je tema koju su svi komentarisali. Aleksandra je nekoliko puta u toku večeri rekla da se Zorica Marković postavila više puta kao majka prema njoj u odnosu na Ljubu.

Ja sam samo rekla da se ova žena prema meni postavlja kao majka. Ja sam samo lepo rekla kako se ponela prema meni - govorila je Aleksandra.
Čekaj sada Milane, ona kaže da se oduvek Zorica prema njoj predstavlja kao ona. Zorica je vređala na početku oko Magdalene. Gledala sam pogrešan rijaliti - pričala je Ljuba.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Meni je ovo smešno, zamislite ovo. Majka ti je živa. Hajde da ti je majka kući, ali ovde je. Strašno je kakve ste reči pričale jedna drugoj - govorila je Miljana.

Na kraju se umešala u raspravu i Zorica Marković.

Govorila sam Aleksandri da joj je ova prilika da sredi odnos sa majkom, poslednja. Svi znamo za tu priču. Ja sam imala utisak da je ona bila sama oduvek. Zaplakala sam, svašta mi je pričala. Spavamo jedna do druge, imamo poštovanje i tako funkcionišemo. Kada je Ljuba u pitanju uvek sam joj govorila da joj je ona majka i da je vreme da srede odnos - pričala je Zorica, a onda je Aleksandra rekla šta ima:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Meni nikada nije bila jasna potreba da se žali svima, a meni da se ne obrati. Iznenadio me je taj početak lepog odnosa, sada sve ovo mi nije jasno. Plašim se da li je bolje da imam odnos ili da nemam pa da me razočara nešto - priznala je Aleksandra.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Aleksandra Subotić

#Zorica Marković

'