AKTUELNO

Nije mogla da prestane da plače.

Drvo mudrosti pozvalo je Jovanu Tomić Matoru u Rajski vrt kako bi porazgovaralo sa njom jer je videlo da plače.

Foto: TvPink Printscreen

Jovana je ispričala koji problem ima, a sve vreme je bila u suzama, jer joj je teško pada što je njena devojka Sanja Stanković tužna.

Malo sam uzbuđena, mislila sam da nećeš da se javiš. Hvala ti što si se javio. Iskreno, hvala ti što si pomogao Sanji za nastup, ali se jako loše osećamo zbog svega što se izdešavalo. Dali smo dušmanima neke stvari za pravo da rade. Svaki put kada legnemo u krevet ona meni krišom plače. Ja većeg borca u životu nisam videla. Ne želim da me vidi da sam smorena, jer bi više pala. Sutra nam je 20 meseci. Učiniću sve, znam da bi je to vratilo. Njena mama živi u Švajcarskoj, makar neka sa čuje sa mamom ili sa Lelom. Grize me savest zbog te svađe, baš se loše osećam. Toliko se trudimo i dajemo sve od sebe. Ne bih ti se obratila, ali mislim da je to stvar koja bi nju podigla. Odvratno se osećam. Nikad joj ništa nažao ne bih uradila, ali tako je bilo u svađi, sada drugi imaju pravo da se slade. Ona je mnogo vezana za svoju mamu. Ona bi ti se možda i poverila, ali pazi šta priča da ne bi povredila nekog napolju. Znam da je sada u sobi i da me laže da joj je muka, znam da je tužna i mene to izjeda. Nikako da je usrećim. Samo želim da izgura ovo - ispričala je u suzama Matora.

Foto: TvPink Printscreen

Jovana je nastavila da plače i da moli Drvo da omogući Sanji poziv.

Uradiću svaki zadatak, spavaću na drvetu ovde, visiću sa plafona, samo da dobijem taj poziv. Uradiću šta god treba - molila je Jovana.
Matora, dođe dan kada ti se sve smuči i želiš menjati stvari. Kada ti je muka od lošeg. Pogledaš tada u ogledalo, pljuneš i iskritikuješ sebe i kažeš da ćeš sve promeniti. I Matora, držiš se toga i uspeš u tome - posavetovalo je Drvo Tomićevu, a ona se složila sa savetom.

Foto: TvPink Printscreen

Mnogo tvojih saveta mi je pomoglo, pogotovo kada je veza i ljubav sa Sanjom u pitanju. Uvek odem i razmišljam dva sata o tome, kao neki ludak. Ja bih volela da uslišiš moje želje i molbe - još jednom je zamolila Jovana, a Drvo joj je udelilo još jedan savet.
Zasmejavaj je, čuvaj je, budi tu za nju, ljubi je i voli je kao da sutra ne postoji. Najbolje izvinjenje je promena ponašanja - reklo joj je Drvo.
Hoću, ona je to zaslužila. Hvala ti. Sa nekim moraš da prođeš pakao da bi došao do raja - odgovorila je Tomićeva, a Drvo joj je poručilo da će porazgovarati sa Velikim šefom oko poziva koji Matora traži, a Jovana mu je pružila zagrljaj i poljubac.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

M.P.

#Jovana Tomić Matora

#Sanja Stanković

'