AKTUELNO

Da li će ubuduće promeniti nešto po ovom pitanju?

Tokom večeri predstavnici sedme sile su postavljali pitanja zadrugarima. Jedni od glavnih aktera tokom emisije "Pitanja novinara" bili su Luna Đogani i Marko Miljković. Novinari su upitali Marka ko koga više poštuje u vezi, a o ovoj temi se nakon njega oglasila i blogerka.

Ti i Luna non-stop pričate ko koga poštuje, a ko koga nepoštuje - glasilo je pitanje za Miljkovića.

Foto: TvPink Printscreen

Kada se sve uzme u obzir. Često pričamo o tome da smo oboje velike inadžije. Uglavnom to bude zbog nekog inata. Kada ona mene nešto ne ispoštuje, ja znam njoj da uzvratim sličnom merom. Ne poštujem ni ja nju, ali kada ovde imamo skladan odnos trudim se da je ispoštujem maksimalno - ispričao je Miljković.

Foto: TvPink Printscreen

Ja mislim da je sve počelo kada je Miljana sedele pored mene tokom igre muško-ženski obračun i tada joj je bilo veoma loše. Ja sam imala potrebu da pričam sa njom jer joj nije bilo dobro. Posavetovala sam je da treba da se smiri i tu je meni Marko prebacio da ne treba to da radim i bila je još jedna situacija za Slobu i Kiju i ja sam na to Miljani odgovorila. On je kako bi meni to vratio pozajmio od Miljane 2000 dinara. Neću više da se mešam u njegove odnose sa drugima. Moja reč za njega nema težinu. Smatram da on ne uvažava moje mišljenje, a po mom mišljenju mislim da sam ja u pravu. On pokazuje prema meni nepoštovanje, ali sam i ja isto takva prema njemu. Ja njega ispitujem za bivše devojke, a i ja pričam o svojim bivšim momcima, tako da je to obostrano nepoštovanje - rekla je Luna.

Foto: TvPink Printscreen

Kako će se odnos ovo dvoje zadrugara odvijati tokom narednih dana i da li će se više poštovati, ostaje da saznamo.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Luna Đogani

#Marko Miljković

'