AKTUELNO

Uz stihove mu je poslala jasnu poruku.

Predstavnici sedme sile ove noći postavljaju stanarima Bele kuće pomalo škakljiva pitanja kako bi razjasnili sve nedoumice i probleme o kojima se polemisalo tokom prethodnih dana.

Naredno pitanje su novinari uputili Marku Miljkoviću, a njih je interesovalo zašto igra igru sa Miljanom Kulić iako zna da to njegovoj devojci Luni Đogani smeta i obično se završi njenom histerijom

Ti se Marko sprdaš, a to se sve završi sa Luninim nervnim slomom - kako objašnjavaš svoje ponašanje glasilo je pitanje za Miljkovića.

Foto: TvPink Printscreen

Tu joj se skupljala negativna energija i puklo je na glupost, ja se i dalje igram sa ovom budaletinom - ispričao je Marko, a onda je Miljana uskočila sa svojim upadicama:
Ne, ja se sprdam sa ovom budaletinom. Potraži me kad sloboda ti dosadi, potraži me kad greh ti se osladi - zapevala je Miljana i nastojala da isprovocira Marka, ali on je ipak odlučio da ne odgovori na njene reči.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: ŽELI DA VIDI LEĐA DAVIDU! Filip Mijatov otvoreno priznao da bi želeo da Dragojević napusti 'Zadrugu' i podržao ovu učesnicu! (FOTO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'