AKTUELNO

Više nema razumevanja za nju.

Ana Korać tokom emisije "Pitanja novinara" nije mogla da se seti u kom periodu je bila sa izvesnim Karlom zbog čega ju je Lepi Mića najstrašnije osudio i rekao joj da laže. Ove reči su Ani teško pale, pa je izletela iz Bele kuće, a za njom i David Dragojević.

Lepi Mića je ovo iskoristio kao trenutak da iznese svoje mišljenje i istakne da Koraćeva iznosi neistine o čemu svedoči i njeno ponašanje.

Foto: TvPink Printscreen

Ana Korać je pogubljena u svojim lažima. Kako je moguće da se ne seća koliko je bila sa dečko u vezi. Budi iskrena. Čim skače i ide napolje znači da laže - rekao je Mića.
Ukoliko je laž to da je ta manekenka plave kose bila nekoliko godina sa Karlom. Kada je Maja pričala o svojoj drugarici sa plavom kosom kako je Ana u tom trenutku prepoznala da se baš radi o toj devojci - upitao je Darko Miću za mišljenje.
Ona poznaje tu devojku i ne može da kaže da je ne poznaje. Ana očito laže. Sada ona ispada smešna kada kaže da se ne seća koliko i kada je bila sa njim. Ona nikoga nije ubila da se nečega boji, ali ne vidim zašto ovako providno laže. Ne zna šta priča - odgovorio mu je pevač.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'