AKTUELNO

Opet su pokazali da nisu dobri cimeri!

Nakon razgovora sa svojim roditeljima, Nadežda Biljić je ponovo otišla u Rajski vrt kod Drveta mudrosti, kako bi porazgovarali o postupku zadrugara, koji nimalo nije bio lep.

Biljićeva je odmah pokazala razočarenje u zadrugare, pa je Drvo mudrosti odlučilo da stanarima velelepnog imanje ne otvori sutra salon za ulepšavanje, budući da niko od njih nije hteo da joj da novac kako bi platila poziv, pa je to uradio voditelj i urednik portala Pink.rs Darko Tanasijević.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam ti rekla da znam da imaju novac, ali da mi neće pozajmiti, ja ovde ne očekujem ništa. Ja sam očekivala da mi niko neće dati ništa, tako da mene to ništa nije iznenadilo. Mene u životu može da iznenaditi samo ljudska dobrota. Nije više poenta ni u tome da li sam gladna ili nisam, da li imam budžet ili nemam. Problem je u tome što sam ja osoba koja bi svakome u životu sve dala, a ovde nekako kao da imam neki osećaj kao da žele da me vide u što gorem stanju. A ja to nikada neću dozvoliti sebi, posebno ne zbog produkcije, Darka i ljudi koji me podržavaju, a najviše zbog porodice koja me podržava - izjavila je Nadežda.
Nadežda, s ozbirom na to da su ti zadrugari rekli da nemaju novca i da zbog toga ne mogu da ti pomognu, nema razloga da otvaramo salon lepote sutra. Zašto bi to uradili, kada nemaju para - donelo je odluku Drvo mudrosti.

Foto: TvPink Printscreen

Potpuno si u pravu, ja se slažem sa tobom, ali ima onaj ko vidi sve, život jeste ovde - dodala je Biljićeva.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'