AKTUELNO

Pevačica nije znala da joj odgonetne san.

Jovana Tomić Matora je priznala Zorici Marković da je imala košmar koji je danima progoni i da nikako ne može da shvati poruku sna jer ga ne dosanja do kraja.

Pevačica je bila zabezeknuta nakon što joj je Matora ispričala san, ali nije umela da isti protumači, te je u njoj probudila još veću nervozu.

Foto: TvPink Printscreen

Sanjam moju Milenu, ona se vraća iz Amerike. Strepim da me Sanja ne vidi, ja se grlim sa njom. Dolazi moja drugarica iz detinjstva... Ja nešto razbijam sve pred sobom, ja pričam kako će nešto loše da se desi. Ja vidim na vrhu zgrade je stena. Tu neke pijavice. A osoba koja je pored mene jeste žensko. To je žena u crnom. Svi idu tamo, a neka tama. Ja se posvađala sa Sanjom, ona neće da ide sa mnom. Tamo piše nešto "alal" i kao ja to treba da prekrižim, jer je to neko zlo... Ja držim u ruci ovaj krst i poljubim ga i Sanja me probudi. Nije prvi put da sanjam kako držim ovaj krst i kako se molim - pričala je Matora.
Vrlo čudan san. Ima i poruku i poentu, ali opet... To kako si se probudila i ruke držala i krst - bila je zbunjena Markovićeva.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'