AKTUELNO

Poštuje njegovo mišljenje.

Potrčci za ovu nedelju su David Dragojević i Lepi Mića, a zadrugari su davali svoje mišljenje o ovim zadrugarima i govorili argumente zbog kojih ih nominuju. Kada je došao red na Lunu Đogani, ona je istakla da je imala konflikte sa pevačem, ali da je bilo i situacija kada joj je davao korisne savete.

Foto: Pink.rs

Podsetimo, Luna i Mića su neretko ulazili u konflikte u "Zadruzi 1" i to zbog Slobe Radanovića kada je pevač savetovo blogerku da se distancira od njega. Danas je Đoganijeva priznala da je bilo bolje da ga je poslušala kako ne bi prošla kroz pakao koji ju je zadesio.

Mislim da je u mnogo situacija koji se tiču mene iz prve sezone bio u pravu. Da sam ga slušala, možda bih sada bolje prošla. Ne vidim mržnju da njegove strane. U situacijama kada nisam u pravu on me iskritikuje. Ne mislim da je loš čovek, ali pošto bolji odnos imam sa Davidom, Miću šaljem u zatvor - pričala je Luna.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: SVE IDE KAO PO LOJU! Luna uspela da izvede koreografiju sa Markom Miljkovićem, pa mu USHIĆENA SKOČILA U ZAGRLJAJ! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Luna Đogani

'