AKTUELNO

Nije mogla da veruje!

Veliki šef je povodom spektakularnog događaja, ,,Zadrugovizije", poslao pismo na adresu Bele kuće u kojem ih je redovno obaveštavao o pojedinostima koje su neophodne kako bi svi zadrugari podjednako bili pripremljeni i kako bi ispunili očekivanja publike, žirija i gledalaca.

Foto: TvPink Printscreen

Odmah nakon što su izabrali grupe, pesme i ideje kako da se što bolje pokažu u imitacijama, Veliki šef je naredio vođi Ljubi Pantović da izvlači papiriće kako bi svi saznali po kom redosledu će takmičari nastupati.

U nastavku pogledajte ko će vaših favorita nastupati kojim redosledom!

Redosled nastupa na "Zadrugoviziji"

1. Sanja Stanković2. Marko Marković i Lazar Čolić Zola3. Bora Santana4. Suzana Perović, Mina Vrbaški, Eleonora Miljković, Ljuba Pantović5. Branislav Radonić Brendon i Nadežda Biljić6. Rebeka Popović, Dorotea Jovanović, Lepi Mića7. David Dragojević, Ana Korać8. Savo Perović, Jovana Tomić Matora, Aleksa Savić, Zorica Marković, Lazar Jeremić.9. Marko Petrući10. Luna Đogani i Marko Miljković11. Bane Čolak, Aleksandra Subotić i Maja Marinković12. Pavle Jovanović13. Stanija Dobrojević i Marijana Zonjić14. Miljana Kulić15. Toma Panić16. Zlata Đurković

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Rijaliti Zadruga

'