AKTUELNO

Kulićeva nije mogla da dođe do reči koliko je jecala.

Ove noći stanovnici Bele kuće mogu da pogledaju šta se sve dešavalo zanimljivo proteklih dana na imanju hiper-rijaliti programa koji pomera sve granice "Zadruga 2", kao što je to slučaj svakog četvrtka.

Na narednom snimku je prikazan razgovor Lazara Čolića Zole i Zorice Marković kada se di-džej poverio pevačici kroz kakve probleme je prolazio sa Miljanom Kulić, ali i da je to sve stresno doživela njegova majka.

Foto: TvPink Printscreen

Miljana je tokom trajanja snimka grcala u suzama i nije želela da komentariše, ali je zato Marija Kulić otvoreno rekla šta misli o ovome.

Ne interesuje me. Ja sam presrećna što oni nisu zajedno. Meni se on nikada nije dopadao, on je lenčuga. Ona se svađala sa mnom, sa ocem, sa sestrama zbog njega. Svašta je radila zbog njega. I da plače, preboleće ga, nije ni prva ni poslednja da plače. Što se nije sklonio od nje kada ga je prvi put gađala? Od njihove veze nema ništa - pričala je Marija Kulić, dok se Miljana nije oglašavala već je grcala u suzama.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: Ja sam ostvarena žena, a ti SPLAVARSKA HOSTESA: Miljana NISKO udarila Pavla, pa mu sasula u lice sve što misli o njemu! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'