AKTUELNO

Žestoko ga izvređala!

Miljana Kulić se poverila Zorici Marković da je uzela svom bivšem dečku Lazaru Čoliću Zoli svu garderobu koju je imao, a koju je prema njenim rečima ona kupila di-džeju.

Uzela sam mu sve stvari koje sam mu ja kupila. Od mojih krvavo zarađenih para neće da ništa da nosi, ali pošto me vređa i postavlja pitanje mom neprijatelju, naravno da ću da mu uzmem, daću nekome. On se ugojio, ima stvari koje mu je Acikos poslao, ali se on ugojio kao vepar pa to ne može da obuče... Što se mene tiče neka ide go, da ga narod sažali - pričala je Miljana Zorici.

Foto: TvPink Printscreen

Pričaju da si ušla u garderober da mu uzmeš garderobu i kako on nema ništa da obuče - dodala je Zorica.

Nakon ovoga Miljana je otišla u dnevnu sobu, pa ispričala istu priču kao što je i pevačici, a potom je ušla u sukob sa Zolom.

Foto: TvPink Printscreen

Pošto ti je Mića veliki prijatelj ili tvoja divna majka neka ti pošalje. Dosta sam ti ja kupovala i gaće i majice, dukserice. Slepcu jedan smrdljivi. Ološu jedan raspali. Novac do dinara ćeš vratiti zato što si bezobrazan - vikala je Miljana na Zolu dok je on sve vreme gledao u jednu tačku.
Peri mu smrdljive gaće, čarape. J*bo me pas. Kuvaj mu kafu ujutru. P*zda ti materina slepačka - nastavljala je Miljana da besni.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: TO JE TAJ CVETIĆ! Zadrugari ZATEČENI zbog Aninog ponašanja, Zorica odlučila da razreši sve, pa pozvala Filipa: NE POSTOJI RAZLOG DA NE DOĐE OVDE! (VIDEO)

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B

#Lazar Čolić Zola

#Miljana Kulić

'